Fokus Fritidspedagogik

Välkommen till den nya webbsidan fokus-fritidspedagogik.se! Här kommer du att få ta del av välresearchade och intressanta texter som rör fritidshem och fritidspedagogik. Vi kommer att presentera den senaste forskningen inom området samt ge er inspiration och kunskap kring hur ni kan utveckla och förbättra er verksamhet. Vår målsättning är att skapa en plattform där lärare i fritidshem kan mötas, dela erfarenheter och lära av varandra. Vi ser fram emot att få sprida goda ideér och exempel.

På webbsidan har ni som fritidshem möjlighet att teckna medlemskap, vilket ger er tillgång till en rad spännande förmåner. Genom medlemskapet får ni tillgång till inspelade föreläsningar med experter inom fritidspedagogik, fördjupande material och fortbildningsmoduler som kan hjälpa er att utveckla verksamheten.